Tetova News - Lajmet e fundit

Nxitëse tifozësh më të nxehta se këto s’keni parë (FOTO)


Nxitëset e tifozëve të Dallas Mavericks ndezën fushën e basketbollit, pasi u shfaqën me veshjet e tyre të reja, që tregojnë më shumë lëkurë se sa duhet.
Të hënën ato treguan për herë të parë veshjet e tyre, ndërkohë që shumë tifozë mund të jenë kënaqur, por ka pasur dhe nga ata që kanë ngritur vetullat.
Se përse dalin kështu këto nxitëse tifozësh, është e vetëkuptueshme, pasi rivalët e qytetit, Dallas Cowboys kanë po ashtu disa nxitëse tifozësh shumë të nxehta, që tregojnë më shumë se ç’duhet.

0 comments:

Tetova News - Lajmet e fundit

Google+ Followers