Tetova News - Lajmet e fundit

Libri "FLAMURTAR I SHQIPTARISË" - Dhuratë për Ju nga autorët me rastin e 100 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë


FLAMURTAR I SHQIPTARISËPËRKUSHTIM

Përballë veprës së lumnueme të promethenjve dhe
shërbestarëve të madhnueshëm të Atdheut dhe të
shqiptarisë, kësaj hyllësie të brezit historik të Ballit
Kombëtar, ne dy brezat e kësaj kohe, vendosim homazhin e përshpirtshëm
mbi bëmat, sakrificat, flijimet dhe mbi patriotizmin e
tyre të përshqiptarshëm.
Këtë sprovë për një jetëshkrim ia kushtojmë “Flamurtarit të
shqiptarisë” nga Maqedonia shqiptare, Hafëz Jusuf Azemit, si kurorë
miradije dhe adhurimi të vër
tetë dhe si frymëzim gjithë brezave
që vijnë ndaj veprës së tij.

Nijazi Muhamedi
Bardhyl Zaimi
Gëzim Sulejmani
Salajdin Salihu

0 comments:

Tetova News - Lajmet e fundit

Google+ Followers