Tetova News - Lajmet e fundit

Cameron Diaz zbulon sekretin e formave perfekte: Kërcim dhe seks


Ajo njihet si një nga femrat me trupin më të bukur në Hollivud. Dhe gjatë një interviste për revistën ‘Elle’ në kopertinën e të cilës ka pozuar, Diaz ka rrëfyer se sekreti për të pasur një trup të bukur si ai i saj është seksi dhe kërcimi, ose më mirë të themi një kombinim i të dyjave do të bënte efektin siç duhet sipas 40- vjeçares së suksesshme.
Veç kësaj, aktorja ka theksuar se një rëndësi të madhe i kushton ushqimit, që duet të jetë i shëndetshëm dhe natyral. Diaz ka premtuar se do të flas për këtë në një libër të saj, që do të botohet se shpejti.


0 comments:

Tetova News - Lajmet e fundit

Google+ Followers