Tetova News - Lajmet e fundit

Nesër një familje fiton 12000 den.

Nesër një familje fiton 12000 den.
29.08.2011
Ne Sun and Stars

Posted via email from Eli Shop

edhe 5 DITE

Oferte_speciale

EDHE 5 DITE- URDHERONI NE SUN AND STARS MUND TE JENI JU DHE FAMILJA JUAJ QE DO TE FITONI VESHJE PER 2000 DEN( ne Sun and Stars 2000 den kane vlere te madhe sepse veshjet jane te lira dhe 2000 den ketu jane njejte si 6000 den ne vende te tjera) Familjet qe kane blere tek ne kane fituar dhe ju ka ardhur nje befasi e kendeshme......

Posted via email from Eli Shop

Njoftim nga Sun and Stars

Sun and Stars me rastin e festës së Bajramit dhe fillimit të vitit të ri shkollor,çdo ditë do të shpërblejë një familje me veshmbathje në vlerë prej 2000 denarësh.Klientët e rastit do të shpërblehen çdo ditë duke filluar nga data 22 gusht deri më 1 shtator.Ju urojmë festën dhe vit të mbarë shkollor nga San and Stars te kati i dytë sipër Veros në Tetovë dhe përballë spitalit të Tetovës!

24362_112247978800073_100000446131627_176881_2286303_n
http://sunandstars.com.mk/

Posted via email from Eli Shop

RESORTI NATYRA –AL

Natyra-Al_(_Hotel,_bar,_restaurant_dhe_pizzeri).mp4 Watch on Posterous

Resorti Natyra –Al

ndodhet pranë pishave të buta në Golem

Adresa:

Rruga Nacionale Durrës – Kavajë

100 m larg rrethrrotullimit Golem

(rruga dytësore )

Mob: +355 67 20 10 634

+355 67 20 10 635

 

Resorti  Natyra – Al

Garanton

Siguri që mundësohet nga monitorimi i kamerave!

Kënd lojërash

Ambiente relaksuese

e sportive, sporte ujore!

 

Shërbim cilësor

Me staf të specializuar në fushën Hoteleri – Turizëm.

 

Prodhimet e detit zënë vend të rëndësishëm

në menunë e Restorantit.

Gatimet tradicionale & italiane

janë  gërshetuar me njëra tjetrën duke krijuar

ushqime më pranë gustos suaj.

 

Pranë Resortit

Natyra – Al

ndodhen 2 hotele me kapacitet mbajtës prej 400 shtretërish.

MUZIKA LIVE do t`Ju shoqërojë gjatë javës!

 

Bar Restorant Hotel

NATYRA – AL

është ambient që ju dhuron qetësinë,

freskinë bregdetare dhe ishullore

njëkohësisht gjelbërimin

e pastërtinë e munguar.

Resorti Natyra –Al

Resorti Natyra –Al

ndodhet pranë pishave të buta në Golem

Adresa:

Rruga Nacionale Durrës – Kavajë

100 m larg rrethrrotullimit Golem

(rruga dytësore )

Mob: +355 67 20 10 634

+355 67 20 10 635

 

Resorti  Natyra – Al

Garanton

Siguri që mundësohet nga monitorimi i kamerave!

Kënd lojërash

Ambiente relaksuese

e sportive, sporte ujore!

 

Shërbim cilësor

Me staf të specializuar në fushën Hoteleri – Turizëm.

 

Prodhimet e detit zënë vend të rëndësishëm

në menunë e Restorantit.

Gatimet tradicionale & italiane

janë  gërshetuar me njëra tjetrën duke krijuar

ushqime më pranë gustos suaj.

 

Pranë Resortit

Natyra – Al

ndodhen 2 hotele me kapacitet mbajtës prej 400 shtretërish.

MUZIKA LIVE do t`Ju shoqërojë gjatë javës!

 

Bar Restorant Hotel

NATYRA – AL

është ambient që ju dhuron qetësinë,

freskinë bregdetare dhe ishullore

njëkohësisht gjelbërimin

e pastërtinë e munguar.

Radio Focus hap konkurs për gazetarë,udhëheqës programesh,agjentë marketingu dhe sekretare administrative

 

RADIO FOCUS  

88.0 FM 
Adresa: 

 Përballë Postës së Tetovës

(Në afërsi të zyrave të PPD-së)


www.radiofocus.net 

Telefoni për kontakt: 070 494 108

Email:

radio.focus.tetove@gmail.com dhe

 radiofocus@hotmail.com 

 

Shpall: 

KONKURS

 

Për :

1.Sekretare administrative

2.Udhëheqës programesh dhe spiker lajmesh

3.Agjentë marketingu

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen drejtpërdrejt në zyrat e Radio Focusit ose të na shkruajnë nëpërmjet emailit .

Përparësi do të kenë aplikantët që kanë përvojë pune në këto drejtime,po edhe për ata që nuk kanë përvojë mund të organizohen trajnime intensive .

 

Radio Focus Live

  

 

 

 

 

 


Tetova News - Lajmet e fundit

Google+ Followers