Tetova News - Lajmet e fundit

Jepen banesa me qera në Tetovë

Përballë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë (në afërsi  të EMKA Petrol), jepen dy banesa me qera.Banesat janë të mobiluara dhe njëra ka 106 metra katrorë,kurse tjetra ka 50 metra katrorë.Banesat janë të përshtatshme për familje,por edhe për grupe studentësh.Çmimi sipas marrëveshjes.

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në

070 494 108

 

Posted via email from Agjencia eMagic

0 comments:

Tetova News - Lajmet e fundit

Google+ Followers