Jepen banesa me qera në Tetovë

Përballë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë (në afërsi  të MK Petrol), jepen dy banesa me qera.Banesat janë të mobiluara dhe njëra ka 106 metra katrorë,kurse tjetra ka 50 metra katrorë.Banesat janë të përshtatshme për familje,por edhe për grupe studentësh.Çmimi sipas marrëveshjes.

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në

070 494 108 ose ne

071 849 612

 

Posted via email from Agjencia eMagic

0 comments:

Google+ Followers