Tetova News - Lajmet e fundit

Euro Surovina Zheline

Qendra per grumbullimin e mbeturinave te metalit gjendet ne Zheline ne fillim te rruges per ne fshatin Siricine . Clirohuni nga materialet e metalit,plastikes,letres dhe te gomes qe i keni ne shtepine tuaj.Akumulatore te vjeter,hekur,baker,mesing,plumb si dhe karroceri te veturave dhe fitoni para nga mbeturinat duke i derguar ne depone e grumbullimit . Euro Surovina ju mundeson nderrimin e akumulatoreve te vjeter me akumulatore te ri Vesna Sap te Sllovenise . Per sasi me te medha te mbeturinave Euro Surovina ben edhe transportin e tyre me mjetet e saj transportuese Euro Surovina Zheline Kontakt telefonat: 070 224 349 071 224 349 071 204 070 044 378 350

Posted via web from Agjencia eMagic

0 comments:

Tetova News - Lajmet e fundit

Google+ Followers